De Boomhuttenbouwers van Nederland en Belgie in de kijker.

Wat zoekt men eigenlijk in een boomhut,....een gastenverblijf op hoogte of een observatie plateau, of simpelweg een huis-tuin en keuken speelhuisje voor de kinderen...?

Er is veel te koop in deze wereld maar slechts weinig boomhutbedrijven leveren een werkelijk inspirerend boomhut product van niveau.

Dit laatste is nou net het Boomhut specialisatie punt waar Marc en Edward zich in onderscheiden.   De feeling om niet alleen iets origineels te ontwerpen maar het ook uit te voeren op een boomhut-maakwijze die ook in boomhut-technische zin inspirerend is. Dit vergt inzicht in design en atmosfeerbeleving, alsmede technisch inzicht in hoe iets degelijk en visueel aantrekkelijk te bouwen met de veiligheidseisen op de achtergrond. Als boomhuutenbouwers zijn Marc en Edward onderlegt in zowel de schrijnwerkerij als in de tuinwereld.   Marc heeft zijn verleden in de maatwerk en ambachtelijke kozijnen en deuren alsmede buitenschrijnwerk,...en Edward heeft zijn verleden in de ambachtelijke scheepsbouw als meester jachtbouwer.   Dit heeft zo zijn voordelen daar Edward hiermee als Boomhutbouwer in Nederland en belgie gewend is constructies te maken op hoog en precisie niveau welke de meest gekke vormen kunnen hebben.   In een schip is het altijd passen en meten, daar niets in een schip recht en vlak is, en alles heen en weer gaat.   Dit komt zeer goed van pas als boomhut bouwer.  

Echter is de boomhut nog meer voor de consument die denkt;  ik wil een boomhut maken

dan uitsluiten een paar houten planken tegen een boom timmeren.   Hun bedrijf boomhut.info  gaat zelfs zo ver dat men kan spreken van serieuze gastenverblijven op hoogte met een sereus design en afwerkings niveau.   een werkelijk zeldzaam boomhut product in een markt waar heel veel concurentie is in het reguliere boomhutje voor de kids van verduurzamd vurenhout.   Maak een vrijblijvende afspraak met Marc en Edward en laat u hun inspirerende wereld op u afkomen.   U zult verrast zijn.