Boomhuttenbouwers van www.boomhut.info geven u een kijkje in de keuken van de boomhut wereld Nederland en Belgie.

Van plan om een boomhut te kopen of een boomhut te bouwen of boomhut maken....? dan zijn Marc en Edward 2 ondernemers die van wanten weten en het ver geschopt hebben.

“Er zijn zoveel knoeiers in ons kleine vakgebied”.... aldus Edward van het boomhut duo Marc en Edward.   Mensen weten niet beter en gaan met een cowboy in zee, en voila na de oplevering blijk al gauw dat de Boomhut bouwer vrijwel geen service verleent en het geleverde object een weinig zeggend, vlug vlug, gauw gauw in elkaar getimmerd geheel blijkt te zijn wat nog lekt aan alle kanten met de regen.   Voor die genen die een stuk boomhut Nederland en Boomhut Belgie vakwerk willen zijn bij Marc en Edward aan het goede adres. 

Edward kan rekenen op zijn 30 jaar boomhuttenervaring in maatwerk op houtgebied en Marc is afkomstig als schrijnwerker van kozijnen en deuren op maat, alsmede boomhut maker en boomhut verkoper.

beiden zijn perfectionisten tot het laatste detail.

Het draait allemaal om design, verantwoorde constructies, en bruikbare kwaliteitsatmosfeer.  Een goede boomhut is geplaatst op een plek met sfeer van zichzelf die vervolgens door de boomhut bouwer wordt versterkt.

Deze belving kan men zelfs verdertrekken door de boomhut de functie te geven van een gastenverblijf met een zelfde afwerkingsgraad als een luxe huis.   ook hier zijn boomhuttenbouwers Marc en Edward zeer goed in thuis. in boomhutten Nederland en Boomhutten Belgie.