Boomhutten mania in Belgie en Nederland

 een boomhut betekend voor de meeste terug naar de natuur.   Een volledig natuurlijke omgeving is ons allen ingeprent als positief en inspiratievol. Twee schrijnwerkers spelen hier op in door een high-end product te leveren en de boomhut te verheffen als serieuze woning.

Marc en Edward,....Aangenaam.   Beiden afkomstig uit de schrijnwerk sector geven  zij een Boomhut product af wat ver boven het peil van de boomhut concurrentie ligt.  Zij mikken op de doelgroep die over een boomhut kopen of boomhut maken net zo serieus denkt als zij zelf.   Dit betekend dat zij het boomhut bouwen principe tot het technische niveau van een regulier huis brengen met daarbij ook het design een grote rol laat spelen.

Afgezien dat het boomhut principe wat serieuzer bekeken word, voeren Marc en Edward ook de fysieke afwerkingsgraad van de constructie tot een heel nieuw level alsmede de veiligheid mbt het kunnen blijven bewegen van de gehele constructie indien de boomhut ook daadwerkelijk in de boom geplaatst is ipv op palen tussen de bomen. “Atmosfeer en beleving is alles”  verteld Edward.   Wij verkopen atmosfeer die bruikbaar is.   Dit betekend met de wijze waarop zij het boomhut product in de markt zetten, hun boomhutten producten ook gebruikt kunnen worden als serieus en uiterst charmerend gastenverblijf.  “Stelt u zich eens voor; u heeft een uitzicht zo ver als men kan waarnemen en als u wakker wordt bent u helemaal omringt door bladeren en lucht,....u hoort alleen maar vogeltjes en het geritsel van de blaadjes in de wind.   U stapt naar buiten en merkt dat uw atmosfeer volledig gemaakt wordt door natuurlijke charme, weg van iedere vorm van menselijke beschaving, vervuiling, en stress,....dit is iedere dag op vacantie zijn”....Aldus de passievolle Marc.   laat u zelf eens meeslepen op vrijblijvende basis door de twee inspiratievolle ondernemers en ontdek zelf aan den lijve de ervaring van een boomhut bouwen en een boomhut beleven.

Meer info kunt u krijgen middels hun internet pagina.