Boomhutten makers Nederland / Belgie

Hij of zij die kiest voor het kopen of maken van een boomhut kan zich beter eerst goed laten voorlichten door een vakkundig bedrijf. Indien men serieus op zoek is naar cost-effectief vakwerk, dan blijven er uit de zee van cowboys in boomhut land maar weinig goede keuzes over.

Een van deze goede keuzes zijn twee schrijnwerkers uit Belgie met een bijzonder product op het gebied van boomhutten bouwen of kopen.

Een goede boomhut bouwen in niet simpel zomaar wat doen. Marc en Edward hebben een product binnen deze wereld die verder gaat dan de bestaande concurrentie. Mooi design, van simpele speelhuisjes tot luxe gastenverblijven en plateus op hoogte. Het ambiance niveau is door het mooie design en de juiste positie in de tuin of in de boom erg hoog. Al hun producten zijn gemaakt met een zeer hoog level van afwerking en design en veiligheid. De boomhutten van Marc en Edward geven de klant een gevoel van inspiratie een gezelligheid op een bijzondere plek. Marc is afkomstig uit de woningbouw als schrijnwerker van kozijnen en deuren, en Edward is afkomstig uit de scheepsbouw als constructeur en timmerman/ meester Jachtbouwer.

Een frisse wind in boomhut en designland. Boomhutmakers Marc en Edward geven u waar voor uw geld op eenzame hoogte in de boomhut wereld van Nederland en Belgie Laat uzelf eens inspireren en vrijblijvend voorlichtendoor Marc en Edward dmv een bezoek.