Boomhut kopen of boomhut maken

Een boomhut kopen of een boomhut maken,....een leuk idee,... echter schuilt er achter de uitvoering nog al wat verschil indien men een juiste keuze wil maken uit het grote aanbod boomhuttenbouwers Nederland en Boomhuttenbouwers België.

Een van de dingen die belangrijk zijn met het kiezen van de juiste Boomhutten maker is de prijs-prestatie verhouding van het product.   huis-tuin-en keuken boomhutjes verschillen nogal in prijs bij bedrijf 1 en bedrijf 2.   echter, gaat men de vergelijking doorzetten naar een geavanceerder boomhutproduct dan wordt de spoeling niet alleen ineens drastisch dunner, maar gaat tevens de onderlinge prijs/prestatieverhouding tussen het handjevol overblijvende bedrijven in België en Nederland met exponente stappen verder uit elkaar.

Een uitzonderlijke prijs/prestatie verhouding wordt geleverd door 2 Boomhutbouw

ondernemers opererend vanuit en werkzaam in België en Nederland.   Marc en Edward hebben beide de gave en de passie iets bijzonders te maken waardoor hun concurrentie daalt naar vrijwel nul.

Het bijzondere aan dit Boomhutconcept is niet zozeer het prijsverschil of het materiaal gebruik, maar meer de originaliteit en kwaliteit van het design, gecombineerd met het hoge afwerkingsniveau, en de plaatsingshoedanigheid van het totale object.   Dit laatste bepaald hoeveel natuurlijke ambiance het object meekrijgt of in gehuld gaat worden, op de specifiek te kiezen boomhutbouwpositie.

 Marc heeft zijn vakkenis onderbouw gebaseerd op zijn ervaren uit de ambachtelijke schrijnwerk wereld.   Edward daarentegen heeft zijn ondergrond vanuit de scheepsbouw ontwikkeld waar het de scheepstimmerman van nature gewend is moeilijke zaken op te lossen op hoog niveau.

Zowel Marc als Edward hebben hierdoor een ideale onderbouw voor een boomhutbouwer.  

 Dit alles gecombineerd met de passie en het enthousiasme van beide heren is te begrijpen waarom hun product tot een bijzonder niveau reikt.