Boomhut/Buitenschrijnwerk op high-end niveau door boomhuttenbouwers en buitenschrijnwerk tovenaars Marc en Edward.

Wie heeft er nou nooit eens weggedroomd bij het romantische en inspirerende idee ergens midden in de natuur te wonen op een droom-achtige en tevens een praktisch-onrealistische hemelse plek met het uitzicht van 10 miljoen.....  Het antwoord;... slechts weinigen.

Twee ondernemers met lef en een gedurfde inzet profileren zichzelf deze droom te kunnen verwezenlijken in de vorm van een boomhut verblijf op hoogte tussen het bladerdek met een gelijkwaardige uitzichtkwaliteit.

De twee ondernemers zijn Edward en Marc.   Beiden gevestigd in, en opererend vanuit Belgie.  

 Hun product is werkelijk bijzonder te noemen.

In de marktzee van huis/tuin en boerenfluitjes boomhuttenaanbod hebben boomhutmakers Edward en Marc een scherp concurerend product, en tevens over het algemeen beter geconstrueerd en ontworpen.   Echter gaat hun werkelijke product veel verder.  Zij verheffen het Boomhutbouwers product tot een ware kunst.   De combinatie van weten waar je iets moet plaatsen voor een zo hoog mogelijk ambiance-level gecombineerd met het design en de hoge fysieke afwerkingsgraad is het geheim van hun succes.

“Een boomhut kopen is een net zo serieuze aangelegenheid als het bouwen van een gewoon huis”, zegt Marc.   De charme die een beleving geeft midden in de natuur te zijn doet wat met ons, gezien we allemaal een blauwdrukprint in oze hersenen hebben dat een natuurlijke omgeving wat doet met ons.   op deze menselijke 

 eigenschap spelen de twee Boomhuttenbouwers Marc en Edward dan ook in.   Middels hun internetwebsite; kunt u het werk van beide heren bekijken.   Laat uzelf daarna inspireren middels een vrijblijvend gesprek bij u op locatie.